دانلود تحقیق در موردشيوه ارائه مطالب علمي و فني

مطالب دیگر:
دانلود طرح توجیهی: تولید و بسته بندي مواد غذایی مواد پودری به ظرفیت 1200 تندانلود طرح توجیهی: تولید و بسته بندي مواد غذایی و گرانول به ظرفیت 1400تندانلود طرح توجیهی: بستـه‌بنـدي خــرمـا با ظرفيت 5000 تندانلود طرح توجیهی: بسته‌بنـدي گوشت قرمز با ظرفيت بسته بندي 1600 تن گوشت قرمز در سالدانلود طرح توجیهی: تولید و بسته بندي مواد غذایی پودر و گرانول به ظرفیت 1200 تندانلود طرح توجیهی: تولید و بسته بندي مواد غذایی پودر و گرانول به ظرفیت 2075 تندانلود طرح توجیهی: تولید و بسته بندي چاي تي بگدانلود طرح توجیهی: بستـه‌بنـدي خــرمـا با ظرفيت 2000 تندانلود طرح توجیهی: تولید بستنی چوبیدانلود طرح توجیهی: تولید و بسته‌بندي خشكبار با ظرفيت 1000 تن در سالدانلود طرح توجیهی: تولید فرآوري و بسته‌بنـدي ماهيدانلود طرح توجیهی: تولید بسـته‌بندي عـســل با ظرفيت 240 تن در سالدانلود طرح توجیهی: پرورش بره پرواری به ظرفیت 750 راسدانلود طرح توجیهی: باغداري و پرورش ميوه جات با ظرفيت پانزده هكتاردانلود طرح توجیهی: تولید باند ارتوپدیدانلود طرح توجیهی: پرورش بره پرواری به ظرفیت 1000 راسدانلود طرح توجیهی: احداث باشگاه ورزشيدانلود طرح توجیهی: احداث باغ پسته به مساحت 100 هکتاردانلود طرح توجیهی: احداث باغ پسته به مساحت 200 هکتاردانلود طرح توجیهی: احداث باغ زیتون به مساحت 50 هکتاردانلود طرح توجیهی: احداث باغ زیتون به مساحت 100 هکتاردانلود طرح توجیهی: احداث باغ زیتون به مساحت 200 هکتاردانلود طرح توجیهی: تولید انواع وسایل آتش بازیدانلود طرح توجیهی: تولید دستگاههای نو آور آتش نشانیدانلود طرح توجیهی: تولید غذای کودک به ظرفیت 500 تن
شيوه,ارائه,مطالب,علمي,و,فني,شيوه ارائه مطالب علمي و فني, شيوه ارائه مطالب علمي و فني , شيوه ارائه مطالب علمي و فني, شيوه ارائه مطالب علمي و فني,?|2052809|qxe
در این پست قصد معرفی فایل دانلود تحقیق در موردشيوه ارائه مطالب علمي و فني را داریم با ما همراه باشید.

نام فایل : شيوه ارائه مطالب علمي و فني

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 316

حجم : 3 مگابایت


بنام خدا
نام درس : شيوه ارائه مطالب علمي و فني
جلسه اول: مفهوم ارائه
جلسه دوم: عوامل موثر در ارائه
جلسه سوم: ارائه كتبي
جلسه چهارم: طرح اوليه متن اصلي
جلسه پنجم: توليد متن اصلي
جلسه ششم: اجزاء سه بخشي يك ارائه كتبي
جلسه هفتم: استفاده از شكل و جدول
جلسه هشتم: اجزاء بخش آغازين ارائه كتبي
فهرست جلسات
جلسه دهم: ساختار چند ارائه دانشگاهي
جلسه يازدهم: مقاله، گزارش و ارائه‌هاي غير دانشگاهي
جلسه دوازدهم: آشنايي با چند نوع گزارش
جلسه سيزدهم: ادامه آشنايي با چند نوع گزارش
جلسه چهاردهم: انواع ارائه‌هاي غيردانشگاهي
جلسه پانزدهم: ارائه شفاهي
جلسه شانزدهم: سخنراني علمي-فني
فهرست جلسات
جلسه نهم: ويژگيهاي نوشتار علمي -فني
اهداف كلي درس
در اين درس با مفهوم ارائه و عوامل موثر آن آشنا مي‌شويم. در بخش ارائه كتبي مراحل آماده‌سازي ارائه را خواهيم آموخت. ارائه‌هاي دانشگاهي و غيردانشگاهي و گونه‌هاي مختلف هريك، اجزاء آنها و موارد كاربردشان را مي‌آموزيم. در پايان در مورد ارائه شفاهي، خصوصيات و انواع آن مطالبي خواهيد آموخت.
جلسه اول
مفهوم ارائه
آنچه در اين جلسه مي خوانيد:
1- تعريف لغوي ارائه
2- سيستم ارائه
3- عناصر تشكيل دهنده سيستم انتقال اطلاعات ماشيني
4- تفوت عناصر تشكيل دهنده سيستم انتقال اطلاعات بين انسان و ماشين
5- عناصر تشكيل دهنده سيستم انتقال اطلاعات در انسان
6- تعريف كانال در سيستم ارائه انساني
7- فراروندهاي تشكيل دهنده ارائه
8- انواع ارائه با رسانه ناشناخته
هدفهاي رفتاري:
هدفهاي كلي :
....